Ludearkku Pro -houkutinansa
search
  • Ludearkku Pro -houkutinansa
  • Ludearkku Pro -houkutinansa
  • Ludearkku Pro -houkutinansa

Ludearkku Pro -houkutinansa

64,90 €
Sisältää alv:n Toimitus 3-4 päivässä

Ludearkku Pro on uusin -innovaatiomme, joka on luteiden torjunnan uusi taso! Ludearkku Pro on ainutlaatuinen, arkun muotoinen laite, suunniteltu erityisesti pitkäaikaiseen (6 kk) ja tehokkaaseen luteiden pyydystämiseen. Tämä ei ole vain tuote; se on ratkaisu, joka tuo helpotuksen luteiden aiheuttamiin ongelmiin. Tätä ei voi tilata muualta. Made by Bug Busters.
Kaikilla verkkokaupan tuotteilla on ilmainen toimitus Suomeen.

Määrä
varastossa

Kestävä suunnittelu: Mukana toimitetaan 50 ml ansaliimaa ja 2 x feromonihoukutinta, joka riittää kuuden (6) kuukauden ajaksi. Feromonihoukutin houkuttelee luteet ansaan tehokkaasti ja tehokas liima nappaa kiinni luteet ja muut ryömivät hyönteiset. Aktivoituna yksi feromonihoukutin houkuttelee lutikoita 90 päivän ajan, minkä jälkeen sen teho heikkenee.

Tehokas houkutinjärjestelmä: Feromonihoukutin houkuttelee luteet ansaan tehokkaasti ja tehokas liima nappaa kiinni luteet ja muut ryömivät hyönteiset.

Helppokäyttöinen: Ludearkku Pro on suunniteltu niin, että se on helppo tarkastaa, avata ja sulkea avattavan kannen avulla. Asennus on yksinkertainen, ja voit aloittaa luteiden torjunnan heti ilman monimutkaisia vaiheita. Voidaan asentaa mm. sängyn jalkoihin, patjan alle, sängyn runkoon tai mihin nyt haluat sen asentaa. Mukana tulee tarranauhaa, jolla voit kiinnittää ansan moninaisiin paikkoihin.

Hanki Ludearkku Pro tänään ja sano hyvästit luteille pitkäksi aikaa. Luotettava, kestävä ja ympäristöystävällinen - tämä on ratkaisu, joka todella toimii.

Mukana toimitetaan:

Ludearkku - Kork. 4 cm, Pit. 18 cm, Lev: 10 cm
Teholiimaa 50ml sekä asennusruisku
2 x Feromonihoukutin
Itseliimautuva uudelleenkäytettävä tarranauha


Made By Bug Busters Oy

16 Tuotteet
Kommentit (0)
Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.